Prijava

Vaša prijava

VIKEND NA CESTAMA Pili i vozili, odbio test na droge, upravljao bez vozačke…

[]

Gorička policija za vikend je provela pojačan nadzor vozila i vozača i kroz tri dana utvrdila 43 ciljana prekršaja. Dva zaustavljena vozača (ili vozačice) bili su pod utjecajem alkohola.

„U petak, 19. ožujka u 22,40 sati, muškarac starosti 27 godina upravljao je osobnim automobilom kolnikom Državne ceste D-30, između Velike Gorice i Zagreba. Nadzorom kod raskrižja za mjesto Velika Kosnica, gdje je alkotestiran, utvrđeno da je upravljao pod utjecajem alkohola od 1.49 g/kg alkohola u organizmu, umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,1g/kg. Isti je isključen iz prometa privremenim oduzimanjem vozačke dozvole na 12 sati i na mjestu događaja izdan mu je Prekršajni nalog“, javljaju iz goričke policije.

U zanimljivom prometnom vikendu jedna je osoba upravljala vozilom, a još nije položila vozački ispit, a jedna je pak odbila test na droge, vozač motornog vozila bio je za volanom iako mu je izrečena mjera zabrane upravljanja vozilom. Zbog prelaska na crveno svjetlo kažnjene su dvije osobe, 30 je prekršaja nepropisne brzine kretanja, četiri osobe zaustavljene su bez sigurnosnog pojasa, a dvije zbog korištenja mobitela u vožnji.

Također je utvrđeno 15 ostalih prekršaja iz domene prometa, a ukupno je utvrđeno 58 prometnih prekršaja“, javljaju iz policije. Tijekom vikenda dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

Objava VIKEND NA CESTAMA Pili i vozili, odbio test na droge, upravljao bez vozačke… pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.