Prijava

Vaša prijava

VG Legacy: Pokrećemo aukciju kako bi baka Ankica dobila stambeni kontejner – čim prije!

['aukcija', 'baka ankica stambeni kontejner', 'vg legacy']

Superjunaci našega grada za koje nema tko nije čuo, nakon niza humanitarnih akcija i prijeđenih kilometara, VG Legacy neumorno nastavlja ujedinjen u istom cilju – kako pomoći onima kojima je u ovom trenutku pomoć zaista potrebna!
– Otkrivamo nešto što smo najavljivali davno, ali zbog navedenih razloga to nismo prije realizirali. Naši pratitelji i prijatelji, nogometaši, estradne zvijezde i poduzetnici darovali su neke svoje predmete kako bi ih stavili na aukciju i na taj način prikupili sredstva za pomoć onima kojima je pomoć potrebna. Odlučili smo da je vrijeme da izvučemo te artike i krenemo u akciju – otkrili su iz VG Legacyja.

Na aukciji razni predmeti, doznali smo i koji je prvi

Na aukciji će se za početak pronaći dresovi goričkih nogometaša, a imaju i potpisani CD, te tenisice sa posvetom VG Legacyu koji trebaju nove vlasnike kako bi baka Ankica(86), o kojoj smo prethodno izvještavali, dobila svoj stambeni kontejner.
– Zahvaljujući donatorima imamo i paketiće koji će biti sa fiksnom cijenom te privjeske za ključeve koje izrađuju naši najmlađi i najslađi Mini VG Legacy klinci i klinceze. Ti privjesci imaju oznaku “Dom je tamo gdje je srce” i rađeni su posebno za pomoć baki Ankici – nastavljaju.
Artikle će predstavljati dan po dan i aukcije će trajati po 24 sata, dok će artikli koji su sa fiksnom cijenom biti dostupni do isteka zaliha. Sve uplate vrše se na humanitarni račun udruge VG Legacy. Aukcija kreće sutra, a mi smo doznali kako je na aukciji prvi predmet dres naseg sugrađanina i reprezentativca.
– Strpite se, krećemo uskoro i garantiramo super stvari koje u zamjenu za donaciju mogu postati vaše – zaključili su.

Objava VG Legacy: Pokrećemo aukciju kako bi baka Ankica dobila stambeni kontejner – čim prije! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.