Prijava

Vaša prijava

Velimir Šandor bacio disk na daljinu od preko 20 metara, briljirala i Nataša Sobočan!

['Atletski klub osoba s invaliditetom Uspon', 'Nataša Sobočan', 'velimir šandor']

Ovog je vikenda na pulskom stadionu SRC Veruda – Uljanik održano i 24. Otvoreno pojedinačno paraatletsko prvenstvo Hrvatske na kojem je nastupilo 105 paraatletičara iz osam europskih zemalja, izvješćuje HRT.

Naš paraolimpijac Velimir Šandor briljirao je u disku s daljinom od 20.02 metara. Izbornik Damjan Sedić istaknuo je kako se desetak već poznatih hrvatskih paraolimpijaca, među kojima je i Velimir, mogućih putnika na paraolimpijske igre u Tokiju nametnulo svojom trenutačnom formom.

-Svi su oni nagovijestili dobru sportsku sezonu tako da se nadam dobrim rezultatima na Europskom prvenstvu u Poljskoj od 2. do 5. lipnja. Pred nama je i 25. travnja ekipno prvenstvo, najvjerojatnije u Zagrebu. Žalosti me što smo zbog pandemijskih razloga morali reducirati nastupe naših paraatletičara izvan Hrvatske kako bismo prevenirali moguće oboljenja od covida- kazao je izbornik Sedić.

Podsjećamo kako je prije dva tjedna na atletskim borilištima Parka mladeži u Splitu bio održan i tradicionalni Zimski bacački miting u sklopu kojeg su nastupili paraatletičari Atletskog kluba osoba s invaliditetom Uspon – Velimir Šandor i Nataša Sobočan. Velimir je disk bacio na 19,92 metara, dok je Nataša bacila kuglu na 6.51 metara.

Čestitamo našim paraolimpijcima na odličnim uspjesima!

Objava Velimir Šandor bacio disk na daljinu od preko 20 metara, briljirala i Nataša Sobočan! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.