Prijava

Vaša prijava

Velimir Šandor briljirao u konkurenciji od 105 paraatletičara

['Atletski klub osoba s invaliditetom Uspon', 'Nataša Sobočan', 'velimir šandor']

Ovog je vikenda na pulskom stadionu SRC Veruda – Uljanik održano i 24. Otvoreno pojedinačno paraatletsko prvenstvo Hrvatske na kojem je nastupilo 105 paraatletičara iz osam europskih zemalja, izvješćuje HRT.

Naš paraolimpijac Velimir Šandor briljirao je u disku s daljinom od 20.02 metara. Izbornik Damjan Sedić istaknuo je kako se desetak već poznatih hrvatskih paraolimpijaca, među kojima je i Velimir, mogućih putnika na paraolimpijske igre u Tokiju nametnulo svojom trenutačnom formom.

-Svi su oni nagovijestili dobru sportsku sezonu tako da se nadam dobrim rezultatima na Europskom prvenstvu u Poljskoj i nadolazećem ekipnom prvenstvu. Žalosti me što smo zbog pandemijskih razloga morali reducirati nastupe naših paraatletičara izvan Hrvatske kako bismo prevenirali moguća oboljenja od covida- istaknuo je izbornik Damjan Sedić.

Podsjećamo kako je prije dva tjedna na atletskim borilištima Parka mladeži u Splitu bio održan i tradicionalni Zimski bacački miting u sklopu kojeg su nastupili paraatletičari Atletskog kluba osoba s invaliditetom Uspon – Velimir Šandor i Nataša Sobočan. Velimir je disk bacio na 19,92 metara, dok je Nataša bacila kuglu na 6.51 metara.

Čestitamo našim paraolimpijcima na odličnim uspjesima!

Objava Velimir Šandor briljirao u konkurenciji od 105 paraatletičara pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.