Prijava

Vaša prijava

Na aukciji VG Legacyja poslastica za fanove Dinama

['aukcija', 'dres', 'gnk dinamo zagreb', 'vg legacy']

VG Legacy, kako bi lakše prikupio financijski iznos potreban za kupnju stambenog kontejnera za 86-godišnju baku Ankicu, počeo je s aukcijama predmeta. “Naši pratitelji i prijatelji, nogometaši, estradne zvijezde i poduzetnici darovali su neke svoje predmete kako bi ih stavili na aukciju i na taj način prikupili sredstva za pomoć onima kojima je pomoć potrebna.”, objašnjavaju iz Legacyja.

Na aukcijama su se do sada mogli pronaći sportski dresovi, ali i par memorabilija Crvene Jabuke za prave fanove. No, sada je na redu prava poslastica za fanove GNK Dinamo Zagreb. Na aukciju su stavili Dinamov dres sa potpisima igrača iz sezone 2018/2019.

Početna cijena dresa je 400,00 kuna. Aukcija traje do sutra, 31. ožujka u 09:30 sati.

Da biste ponudili svoju cijenu, na službenoj Facebook stranici VG Legacy ispod posta predmeta napišite svoju ponudu. Najveća ponuda prije isteka predviđenog vremenskog roka odnosi pobjedu. Ukoliko se aukcija završi sa dvije iste ponude, administrator stranice može odrediti dodatno vrijeme za pripetavanje.

Sva novčana sredstva s aukcija i ostalih donacija uplaćuju se na račun VG Legacy HR9124840081135191457 sa opisom plaćanja “Dom je tamo gdje je srce”. Svi dresovi biti će dostavljeni pobjednicima aukcija na adresu stanovanja.

Objava Na aukciji VG Legacyja poslastica za fanove Dinama pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.