Prijava

Vaša prijava

Animirani film za sve generacije i kultni triler večeras u kinu Gorica

['Kino Gorica', 'POUVG']

Radni dan uvijek je dobro završiti uz zanimljivi film, zbog čega za danas preporučujemo dvije ideje u kinu Gorica. Za najmlađe, ali i starije, prvi na repertoaru je animirani film Tvornica snova, a nakon toga triler kultne priče o Godzilli protiv Konga.

Film Tvornica snova počinje u 18 sati.

Čudesno inventivna, inteligentna i zabavna priča koja ima puno toga za reći o obitelji, ali i magiji snova. Jedan od onih filmova koji jednako oduševljavaju i roditelje i djecu.

Minnin se život preokrenuo naglavačke kada joj se u dom doselile tatina zaručnica Helena i njezina kći Jenny. Njezina je nova polusestra nepodnošljiva i Minna je radi toga jako nezadovoljna. Želi da je nema! Jedne noći, ona otkriva svijet iz mašte u kojem neobični graditelji stvaraju naše snove i otkriva kako njima manipulirati. Ali miješanje u snove ljudi ima strašne posljedice i kad Minna jedne noći ode predaleko, Jenny se više ne može probuditi…

Film Godzilla vs. Kong počinje u 20 sati.

Legende se sudaraju u četvrtom filmu Monster Verse Legendary serijala. Dok se ovi mitski protivnici susreću u spektakularnoj bitci koja traje kroz vjekove, sudbina svijeta visi o koncu. Kong i njegovi zaštitnici kreću na opasno putovanje kako bi pronašli njegov pravi dom, a s njima je i Jia, mlada djevojčica bez roditelja s kojom je stvorio jedinstvenu i moćnu vezu. Ali neočekivano se nađu na putu razjarene Godzille. Epski sukob dva titana – potaknut nevidljivim silama – samo je početak misterija koji leži duboko u srži Zemlje.

Objava Animirani film za sve generacije i kultni triler večeras u kinu Gorica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.