Prijava

Vaša prijava

Gradska zimska služba spremno je dočekala današnji snježni pokrivač

[]

Obzirom na vremenske prognoze i najave, gradska zimska služba spremno je dočekala današnje padaline i snježni pokrivač. Temperature su oko nule, a s obzirom na minuse koji se očekuju  službe su u stanju pripravnosti za područje grada, te općine Pokupsko, Kravarsko i Orle.

– Namontirali smo nazad naše posipače, digli smo i par drugih kamiona zbog stanja na našim brdovitim predjelima gdje ima malo više padalina pa su naše službe trenutno tamo. Pratimo sve, a u tijeku je posipavanje prometnica. Na zalihama ima još dovoljno soli i sipine, ceste na području grada su prohodne i posipane, a vozače molimo da povećaju oprez i prilagode vožnju uvjetima na cesti  –  kazao je Jurica Mihalj, predsjednik Uprave VG Komunalca.

Iz VG Komunalca čija je zimska služba zadužena za održavanje gotovo 600 kilometara prometnica velikogoričkog područja, stoga pozivaju sugrađane da ako naiđu na probleme sa snijegom, da isto dojave na broj Zimske službe: 099 6090060.

Objava Gradska zimska služba spremno je dočekala današnji snježni pokrivač pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.