Prijava

Vaša prijava

U teškoj prometnoj nesreći na obilaznici izvlačili unesrećene iz automobila

[]

Kako smo noćas izvijestili, jučer, 10. travnja oko 23 sata, na velikogoričkoj obilaznici dogodila se teška prometna nesreća, a stiglo je i policijsko izvješće po obavljenom očevidu.

– 21-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Seat zagrebačkih registracijskih oznaka desnom kolničkom trakom zapadnog kolnika Ulice 153. brigade hrvatske vojske u smjeru jugozapada. Dolaskom za oko 280 metara sjeveroistočno od raskrižja s kolnikom Ulice Stjepana Fabijančića Jape brzinu kretanja nije prilagodio uvjetima na kolniku i vidljivosti zbog čega je prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Audi zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak za koji je u organizmu imao 1.82 g/kg alkohola, a koji je u trenutku prometne nesreće bilo je zaustavljen u desnoj prometnoj traci – kako stoji u policijskom izvješću.

Prolaznici su na mjestu nesreće stali i pomogli 24-godišnjem vozaču Audija, kojeg, su, kako nam je otkrio naš sugrađanin Josip P., zatekli u vidnom šoku neozlijeđenog. Na mjesto nesreće su, podsjećamo, izašli i vatrogasci JVP Velika Gorica, te su na sreću uspješno izvukli jednu osobu iz automobila.

– Brzom reakcijom Hitne medicinske pomoći, jedna je ozlijeđena osoba (20-godišnja putnica iz Seata) izvađena iz vozila i predana na daljnju medicinsku obradu. U daljnjem tijeku intervencije pružili smo tehničku pomoć aktivnim službama na mjestu događaja. Upozoravamo građane na oprez i prilagodbu brzine uvjetima na cesti kako bi ovakvih događaja i prizora bilo što manje – kazali su iz JVP Velika Gorica.

U prometnoj nesreći 20-godišnja putnica iz osobnog automobila marke Seat teško je ozlijeđena. Liječnička pomoć pružena joj je u Klinici za traumatologiju.

Objava U teškoj prometnoj nesreći na obilaznici izvlačili unesrećene iz automobila pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


PODBREŽNICA Provalio u garažu pa ukrao bicikl i pilu

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike