Prijava

Vaša prijava

Nabavite svoj primjerak Turopoljskog leksikona koji se proteže na 700 stranica

[]

Turopoljski leksikon, kapitalno djelo turopoljske povijesti i kulture koji se proteže na 700 stranica i uključuje 1200 fotografija sada možete nabaviti i čitati u svom domu. Riječ je o prvoj velikoj sintezi turopoljske povijesti i sadašnjosti, prvoj uopće posvećenoj Campusu Turopolya i njegovoj prebogatoj baštini.

Katja Matković Mikulčić, urednica Turopoljskog leksikona, objasnila je kako i vi možete doći do svog primjerka: “Turopoljski leksikon se može nabaviti u V.B.Z.-ovoj knjižari u Velikoj Gorici, na adresi Zagrebačka 33, po cijeni od 380 kuna.”

Osim toga, predviđa se da će se 23. travnja održati promocija Leksikona, ako to dopuste epidemiološke mjere, a tada će se isti moći kupiti po promotivnoj cijeni od 300 kuna u vremenu od 10 do 16 sati.

Autori članaka i suradnici u pripremi Turopoljskog leksikona svoj primjerak mogu podići u mojem uredu uz prethodnu najavu.“, dodaje Mikulčić.

Objava Nabavite svoj primjerak Turopoljskog leksikona koji se proteže na 700 stranica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.