Prijava

Vaša prijava

FOTO Na jednom mjestu sve o važnim vještinama za zaposlene u turizmu

[]

Trenutno se u Pučkom otvorenom učilištu održava radionica Razvojne agencije grada Velike Gorice na temu „Poduzetničke vještine u turizmu“. Ova radionica je organizirana u sklopu projekta NESET (NEETs’ Empowerment for Sustainable Employment in the Tourism sector), financiranog sredstvima Europskog gospodarskog prostora i norveškog Fonda za zapošljavanje mladih.

Osnaživanje kompetencija za rad u turizmu

Violeta Crnogaj, voditeljica projekta NESET ispred VEGORA-e ispričala nam je o čemu se radi: “U ovom međunarodnom projektu zajedno s partnera iz sedam europskih zemalja radimo na uspostavi trening materijala, organizaciji radionica i platforme koja bi trebala pomoći mladima da se osnaže i ojačaju svoje kompetencije i vještine za rad u turizmu.”

Upravo zato se danas do 19 sati na radionici detaljnije govori o razvoju vještina kao što su inicijativa, kreativnost, snalažljivost, prilagodljivost i otpornost, te vodstvo i uvjerljivost – svim bitnim vještinama za svakog poduzetnika u turizmu.

Te vještine bi bi trebale pomoći mladima da ostvare vlastitu karijeru u nekom turističkom poduzeću ili vlastitoj tvrtki. Dodatno ćemo prezentirati i daljnje aktivnosti koje radimo, a to su validacija vještina onih koji su već radili, a nemaju neko formalno turističko obrazovanje te mogućnosti koje platforma nudi.”, govori nam Crnogaj te dodaje kako će se na radionici govoriti o tome kako prepoznati i razvijati inicijativu, samopouzdanje i druge najvažnije vještine.

S obzirom na velik interes, ali i stroge epidemiološke mjere, najavljuju uskoro otvaranje prijava za novu radionicu s istom temom.

Objava FOTO Na jednom mjestu sve o važnim vještinama za zaposlene u turizmu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Uskrs u mojem zavičaju