Prijava

Vaša prijava

GKM: Povodom svjetskog dana umjetnosti na Tuđmancu ‘Bojama do sreće’

[]

Povodom svjetskog dana umjetnosti, iz Goričkog kluba mladih pozivaju velike i male da se pridruže veselom štandu u parku dr. Franje Tuđmana u petak, 16. travnja – od 13 do 18 sati!

Pripremili su više stolova na kojima će biti posložene svakakve aktivnosti, od slikanja vodenim bojama i pastelama, izrađivanja i ukrašavanja čestitki do isprobavanja malih elektroničkih instrumenata.

Foto: Pixabay

– Odrasli će se moći okušati u antistres bojankama, koje možemo bojati u kafićima dok su djeca za stolom i bave se svojim aktivnostima, ali ih naravno mogu bojati i s nama u petak. Poznato je da bojanje opušta mozak, stoga pozivamo sve da sudjeluju u glazbenim i slikarskim umjetnostima i prošire svoj kreativni svijet. – kazali su iz Goričkog kluba mladih.

Pripremili smo i dva velika platna na kojima možete ostaviti otisak svoje ruke, koja ćemo zatim objesiti u našem klubu i tako uvesti malo šarenila u naše prostorije. Pridružite se nama u bojama do sreće!

– Zbog trenutnih pooštrenja mjera, nemojte se brinuti. Razmaci će biti osigurani, stolovi će se konstantno dezinficirati i držat ćemo se svih mjera. Pozivamo sve građane da iskoriste lijepi petak i pridruže nam se u obilježavanju svjetskog dana umjetnosti – poručila je Sara Kajgana Raga, voditeljica Goričkog kluba mladih.

Objava GKM: Povodom svjetskog dana umjetnosti na Tuđmancu ‘Bojama do sreće’ pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.