Prijava

Vaša prijava

Građani isfrustrirani svakodnevnom gužvom u blizini vrtića i Doma zdravlja

[]

Jutros se na društvenim mrežama povela konstruktivna rasprava vezana za svakodnevnu gužvu i otežano kretanje, što vozila, to pješaka u Ulici Matije Slatinskog. Naime, mnogi smatraju kako bi se problem riješio drugačijom regulacijom testiranja, a činjenica je, da unatoč novom parkingu i dalje nedostaje parkirališnih mjesta na ovom gradskom punktu.

– Preporuka je da se na testiranje dolazi autom. I sama sam bila u jutros na tom mjestu. Problem je što se mora ući, a nema drugog izlaza. Čovjek koji uzima briseve još mora i regulirati aute gdje i kako da stanu. Zamolio je da oslobode izlaz i da ulaze jedan po jedan kako koji auto izađe, ali kratko je trajalo – otkrila je jedna od čitateljica.

Foto: Čitatelj

Od naših čitatelja doznali smo kako se, neki od njih žale na nepropisno parkirane automobile u desnoj voznoj traci, iako na novom parkingu u Pucekovićevoj ima 90 parkirnih mjesta…

– Nisam prometni stručnjak, ali valjda ih imamo u Velikoj Gorici? Nije mi jasno zašto ta ulica nije jednosmjerna kad se jednostavno može izaći na ulicu Matije Slatinskog. Jedan znak bi riješio problem, barem za neko vrijeme. Netko očigledno ne radi svoj posao, a mi smo već svi poprilično isfrustrirani oko te situacije – kazala je čitateljica.

Objava Građani isfrustrirani svakodnevnom gužvom u blizini vrtića i Doma zdravlja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.