Prijava

Vaša prijava

TV PROGRAM Vikend obilježen neizvjesnošću, akcijom i kriminalističkim filmovima

[]

Svima omiljeni dani u tjednu konačno su stigli! Iako se mnogi žale kako vikend prebrzo prođe, vjerujemo kako se isti može kvalitetno iskoristiti uz dobar film i kokice. Kao što to običavamo, potrudili smo se pronaći filmske naslove za večernju relaksaciju. Evo što nam TV program donosi ovog vikenda…

Preporuke za subotu

Kockanje, HRT2 u 20.05 sati

Seksi, opasno i uzbudljivo! Film koji zadovoljava sve želje jer prikazuje život iz snova i pokreće univerzalne fantazije o brzom putu do bogatstva. Zvjezdanu ekipu čine Justin Timberlake, Ben Affleck i Gemma Arterton, a radnja je smještena na egzotičnim lokacijama Kostarike. Film predstavlja upozoravajuću priča o bogatstvu i nesputanim ambicijama u svijetu online kockanja s multimilijunskim ulozima.

Posljednji posao, NovaTV u 22.00 sati

Wesley Snipes je bivši snajperist James Dial kojeg muči činjenica što nije uspio uništiti jednog od najozloglašenijih svjetskih terorista, ali bivši poslodavci sada žele da on dovrši posao u Londonu gdje je teroristički vođa uhvaćen i čuvan pod velikom zaštitom. Ono što je za njega trebala biti rutinska misija pretvara se u noćnu moru kada mu poslodavci podmetnu ubojstvo.

Strijelčevo iskupljenje, HRT1 u 23.11 sati

Redatelj svjetski uspješne franšize Taken (96 sati) pretvara Seana Penna u novu akcijsku zvijezdu! Jim Terrier (Sean Penn) bivši je pripadnik specijalaca, a danas, u svojim nešto poznijim godinama postao je plaćenik. Kao dio tima koji plaća jedna korporacija, Terrier je u Kongu i radi kao operativac na tajnim projektima. U međuvremenu se zaljubi u Annie (Jasmine Trinca), doktoricu u lokalnoj bolnici. Iako je zemlja u rasulu zbog građanskog rata, multinacionalne kompanije ne pristaju na eksploataciju rudarske industrije. Ministar je spreman proglasiti ugovore rudarskih kompanija nevažećima te započeti nove pregovore pa multikorporacije angažiraju Terriera i njegov tim da likvidira ministra. Terrier zadatak obavi brzo i efikasno, pobjegne iz zemlje te ostavi Annie.

Preporuke za nedjelju

Pasje poslijepodne, HRT2 u 20.05 sati

Snimljena prema istinitoj priči iz 1972., drama Sidneya Lumeta iz 1975. donosi nam priču o jedinstvenoj pljački banke koja se dogodila jednog vrućeg ljetnog popodneva u New Yorku. Malo prije zatvaranja, gubitnik Sonny (Al Pacino) i njegov priglupi prijatelj Sal (John Cazale), upadaju u banku u Brooklynu namjeravajući je opljačkati u tren oka. No, ništa ne ide po planu, počevši od činjenice da u banci gotovo da i nema novca. Situacija uskoro eskalira, a kako se dalje radnja odvija doznat ćete ukoliko se odlučite na ovaj filmski naslov.

Ubijte glasnika, DomaTV u 21.35 sati

Scenarij filma se temelji na dvjema knjigama, istoimenoj Nicka Schoua te “Dark Alliance” Garyja Webba, a radnja se odvija 90-ih kada je novinar Garry Webb otkrio upletenost CIA-e u preprodaji kokaina po getoima diljem SAD-a. Time je skupljan novac za nikaragvanske pobunjenike. Usprkos stalnim prijetnjama da se ostavi “ćorava” posla i prestane istraživati Webb je objavio priču u knjizi Tamni savez. Webb će uskoro morati braniti svoj integritet, svoju obitelj i prije svega svoj život…

Savršena formula, RTL u 22.30 sati

Film američkog redatelja Neila Burgera adaptacija je romana “The Dark Fields” pisca Alana Glynna. Uz Bradleyja Coopera u filmu se pojavljuje i Oskarovac Robert De Niro. Bradley Cooper glumi stereotipnog pisca čiji se život mijenja u trenutku kad počne konzumirati tajnu supstancu. Ona oslobađa sve potencijale njegovog mozga, dajući mu nevjerojatne sposobnosti. Život mu pretvara u uspjeh za uspjehom, ali počinje se nazirati i tamna strane priče savršena formula ipak ima svojih mana, a misteriozni ubojice prate svaki njegov trag.

To bi bilo to od nas što se filmskih naslova tiče, a na vama je samo da odaberete favorita i uživate u kućnoj atmosferi i dobrom filmu.

Objava TV PROGRAM Vikend obilježen neizvjesnošću, akcijom i kriminalističkim filmovima pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.