Prijava

Vaša prijava

BESPLATNI PROGRAMI! Pučko otvoreno učilište Velika Gorica slavi 61. rođendan

[]

Pučko otvoreno učilište je od danas, 19. travnja do subote, 24. travnja pripremilo razne besplatne sadržaje za sugrađane povodom 61. rođendana!

Tako će veliki i mali moći uživati u izložbi, predavanju, promociji časopisa, kino projekcijama, koncertu i radionici. U nastavku donosimo popis besplatnog sadržaja u kojima možete uživati kroz ovaj tjedan:

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica osnovano je 1960. godine kao Narodno sveučilište Velika Gorica. U njemu su se kroz desetljeća postojanja prikazivali filmovi, igrale predstave, sviralo se i pjevalo i plesalo, izlagale slike, posuđivale knjige, tiskale novine i knjige, emitirali programi u eter, učili strani jezici, zavarivanje i šivanje, učili voziti automobili, a uz zgradu su se odvijali fašnici, štafete, pokazne vježbe spašavanja… Gotovo sve što se dogodilo u Velikoj Gorici na neki je način povezano s ovom ustanovom, pa se slobodno može reći da je povijest POUVG-a povijest Velike Gorice” – objašnjavaju iz POUVG-a.

Zbog toga ne propustite bogati program kroz ovaj tjedan!

Objava BESPLATNI PROGRAMI! Pučko otvoreno učilište Velika Gorica slavi 61. rođendan pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.