Prijava

Vaša prijava

Ljevica oštro pred izbore: Ačkar nije napravio ništa!

[]

SDP, HSS i GLAS Velike Gorice skandaloznima su nazvali izjave vd gradonačelnika Krešimira Ačkara tijekom nedavne konferencije za novinare na kojoj je Ačkar istaknuo svoje aktivnosti tijekom posljednja četiri mjeseca na čelu Grada.

“ Većina nabrojenog spada u klasična HDZ-ova predizborna obećanja kojima se ta stranka, koja je u 12 godina svoje bahate vlasti nemilice poharala Veliku Goricu, umiljava građanima svake četiri godine. Naime, ako se pažljivije analizira, Ačkar zapravo nije napravio ništa”, poručuju iz lijeve koalicije.

Dodaju kako su do sad propali svi obećani HDZ-ovi “dogovori”, pa će tako i nova obećanja, a podsjetili su na autobusni kolodvor, dom zdravlja, tržnicu, etno selo, tramvaj, nogometni stadion…

“ Dobili smo mnoštvo neisplativih, mutnih, neopravdanih i uvijek masno preplaćenih investicija i Grad zadužen do grla i osramoćen u javnosti zbog korupcije”, dodaju stranke.

Spominju i kako je upravo Ačkar bio desna ruka bivšeg gradonačelnika Dražena Barišića. “Znao je za svaki projekt i sve planove, sudjelovao je na svim sastancima i uz gradonačelnika Barišića bio je najupućenija osoba u događanja na području Velike Gorice. Četiri godine je uz to predsjednik vladajućeg HDZ-a i čelnik vladajuće koalicije koja je odgovorna za sve promašene odluke, nepotizam, klijentelizam, pogodovanja u javnim nabavama, prekomjerno zaduživanje i odlijevanje javnoga novca u privatne džepove klijenata velikogoričkoga HDZ-a. Samo naivci mogu povjerovati u priču da Ačkar sve ove godine ništa nije znao ni vidio.”, poručuju.

Pismo su uputili i vd gradonačelniku Ačkaru, s pitanjima je li ponosan i nije li ga sram s obzirom na sve navedeno.

Objava Ljevica oštro pred izbore: Ačkar nije napravio ništa! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.