Prijava

Vaša prijava

OŠ Slavka Kolara iz Kravarskog od goričkog Veleučilišta primila donaciju opremljenih ruksaka

[]

Veleučilište Velika Gorica doniralo je ruksake opskrbljene potrepštinama koje mogu dobro doći u slučaju potresa ili drugih nepogoda u okviru projekta “500 ruksaka za djecu pogođenom potresima u Banovini”.

Donacija VVG-a već je otišla u ruke Udruge Suncokret iz Gvozda, te osnovnoškolcima pogođenima potresom Gornjeg i Donjeg Hruševca, učenicima na području Dubranca te Područne škole Eugena Kvaternika iz Velike Gorice i učenicima na području Kravarskog.

U petak 16. travnja učenici razredne nastave OŠ Slavka Kolara primili su donaciju Veleučilišta Velika Gorica, koje je osiguralo ruksake sa kompletom za slučaj katastrofe. Učenicima je pedagoginja Iva Kovačević predstavila sadržaj ruksaka. Ruksake su djeca odnijela kućama u nadi da će ih koristiti na izletu, a ne u katastrofama – kazali su iz OŠ Slavka Kolara u Kravarskom.

Ruksake su napunili i podijelili djelatnici Veleučilišta, a u Kravarskom su ih preuzeli ravnatelj i djelatnici škole, koji su im tom prilikom zahvalili na iznimno korisnoj donaciji za njihove učenike.

– U Kravarskom smo svjedočili radosti na licima brojnih osnovnoškolaca koji privremeno pohađaju nastavu u matičnoj školi, obzirom da su njihove područne škole stradale u potresu – kazali su iz VVG-a.

Objava OŠ Slavka Kolara iz Kravarskog od goričkog Veleučilišta primila donaciju opremljenih ruksaka pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.