Prijava

Vaša prijava

Lutajuća knjiga stiže u Goricu!

[]

Povodom dana Pučkog učilišta, al ii dana knjige POU poziva na interaktivno kreativno likovno druženje s uličnom umjetnicom Antonelom Šantek, poznatom pod pseudonimom Lutajuća knjiga.

Ona oslikava stare i odbačene knjige s ulice i vraća ih, u obliku malih poruka vedrine, svima koji ih uspiju otkriti u raznim zakutcima grada Zagreba. Nešto novo, urbano, drugačije za sve ljubitelje knjiga. Ako ih do sada niste uspjeli uhvatiti na zagrebačkim ulicama, možete ih vidjeti uživo, te se upoznati s procesom izrade vlastitih “ljubavnih pisama svijetu”, cilj je druženje, upoznavanje s vlastitim kreativnim radom, te ponijeti svoj rad/dar kući i dobar osjećaj koji još dugo ostaje.
Kreativno druženje s Antonellom je u petak, 23.4. od 11 do 12:30. Svi zainteresirani koji bi voljeli sudjelovati u ovom kreativnom procesu, najavite svoj dolazak na e-mail: antonella.santek@gmail.com

Antonella Šantek rođena je u Velikoj Gorici, a živi u Zagrebu. Posljednjih deset godina crta i slika, a njezino stvaralaštvo zaokuplja ljubav prema životu, ljudima, prirodi, knjigama i kazalištu. Sudjelovala je na brojnim grupnim alternativnim izložbama i projektima.

Objava Lutajuća knjiga stiže u Goricu! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.