Prijava

Vaša prijava

Iduća tri tjedna su ključna! Ačkar predstavio zamjenika Karasa

[]

Bude li izabran za gradonačelnika Velike Gorice, za desnu ruku HDZ-ov Krešimir Ačkar odabrao je nezavisnog kandidata Nevena Karasa. S izborom su se složili i svi članovi stranačkog odbora, ali i stranke koalicijski partneri- Straka rada i solidarnosti BM365, HSU, HSLS, te Nezavisna lista Stjepana Kožića.

Neven Karas kao nezavisni je zastupnik pirije četiri godine ušao u sastav Gradskog vijeća na čijem je bio čelu i tu je počela suradnja s Ačkarom, istaknuli su obojica tijekom današnjeg predstavljanja na konferenciji za novinare.

„O Nevenu svatko u ovog gradu govori s poštovanjem, bez obzira kojeg je svjetonazora i kojoj političkoj opciji pripada. Dužnost predsjednika Gradskog vijeća, Neven je obnašao profesionalno, časno, na najvišoj razini, a pokazao je i socijalnu osjetljivost i prijateljstvo u kriznim situacijama, posebice u vrijeme pandemije i potresa koji je krajem godine zadesio naš grad“, istaknuo je Ačkar.

Naime, Karas je kao zaposlenika Stožera Civilne zaštite konstantno bio na terenu, pomagao, savjetovao… „U tim se izazovnim vremenima pokaže tko je čovjek i tko živi za ovaj kraj“, kaže Ačkar.

Osim što živi u Gorici i voli je, Karas ističe kako i dalje želi ostati aktivan sudionik gradske politike, a ne samo pasivni promatrač koji komentira uz kavicu. „Želim da Gorica bude još poželjnije mjesto za život i mislim da je ovo ekipa koja našem gradu i našim sugrađanima može najviše pružiti“, istaknuo je Karas. Ačkar i on, kaže, kliknuli su na prvu.

„Kod Kreše me se dojmio njegov entuzijazam, neposrednost, pošten pristup, britak um i socijalna osjetljivost, te spremnost da pomogne onima kojima je najteže“, zaključio je Karas, a stranački su partneri, u maniri Stožera civilne zaštite poručili biračima: iduća tri tjedna su ključna!

 

Objava Iduća tri tjedna su ključna! Ačkar predstavio zamjenika Karasa pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.