Prijava

Vaša prijava

NOVO U GORIČKOM KINU Filmovi ‘Čarobni prolaz’ i ‘Prijatelji’

[]

Budući da je u goričkom kinu u tijeku Tjedan dokumentarnog filma, na filmskom platnu ovoga tjedna stižu dva nova filmska naslova. Riječ je o animiranom sinkroniziranom naslovu ‘Čarobni prolaz’ i drama ‘Prijatelji’. U nastavku donosimo kratke isječke te raspored projekcija za oba naslova…

Čarobni prolaz

Uzbudljiva i živopisna avantura odvest će vašu obitelj u morske dubine, u krajolike očaravajuće ljepote, ali i velike opasnosti. Priča prati mladog dupina bujne mašte i njegovog najboljeg prijatelja koji neprestano otkrivaju nova mjesta za istraživanje – pronalaze brojne čarobne predmete, za koje nitko ne vjeruje da su zapravo stvarni. Jednog dana otkriju čarobni prolaz koji ih može pretvoriti u ono što žele postati. Nažalost, jegulje su otkrile njihovu tajnu i odlučile su prolaz iskoristiti za preuzimanje Ribljeg grada.

Raspored prikazivanja:

  • 23., 24., 26., 27. i 28. travnja u 18.00 sati
  • 25. travnja u 18.30 sati

Prijatelji

Nakon primanja vijesti koja im je promijenila živote iz temelja, obitelj Teague pronalazi neočekivanu podršku u njihovom najboljem prijatelju, koji svoj život stavlja na „čekanje” kako bi im mogao pružiti pomoć kada je najpotrebnije.
Učinak ove izdašne, iako složene geste, s vremenom se pokazuje sve većim i dubljim nego što je itko mogao zamisliti.

Raspored prikazivanja:

  • 23., 24., 26., 27. i 28. travnja u 20.00 sati
  • 25. travnja u 20.30 sati

Podsjećamo kako ulaznice možete kupiti putem webshopa POU Velika Gorica.

No to nije sve! Kako to obično prakticiraju u Pučkom otvorenom učilištu, u tijeku je nagradna igra za oba filmska naslova. Dijele se po dvije ulaznice, stoga svakako popratite njihovu facebook stranicu i zaigrajte, možda baš vi budete sretne ruke!

 

Objava NOVO U GORIČKOM KINU Filmovi ‘Čarobni prolaz’ i ‘Prijatelji’ pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.