Prijava

Vaša prijava

PREDAVANJE Iskoristi obnovljive izvore energije

[]

Kako i ja mogu koristiti alternativne izvore energije u svom životu?

Već godinama se može čuti kako lokalna zajednica, država pa i cijeli svijet potiču korištenje alternativnih izvora energije. Poticaji su kroz edukacije, ali i financijski. Već je mnogo primjera u praksi da su ljudi dobili novac kojim su sufinancirali energetsku obnovu kuće ili počeli koristiti alternativne izvore energije. Ako su mogli drugi, mogu li i ja? Koliko mi novaca treba za to? Hoću li stvarno uštediti?

Ako vas muče ovakva pitanja ili se jednostavno želite više informirati o temi alternativnih izvora energije, uključite se na online skup “Iskoristi obnovljive izvore energije”, u ponedjeljak, 26. travnja, u 14 sati.

Cilj je potaknuti zanimanje, razmišljanja i aktivnosti vezane za obnovljive izvore energije, a teme koje će biti obrađivane su:
1. Što su obnovljivi izvori energije
2. Kratki pregled prednosti koje donosi šira uporaba obnovljivih izvora energije
3. Primjeri korištenja obnovljivih izvora energije (dizalica topline, sustavi pripreme potrošne vode, sustavi proizvodnje električne energije, sustavi grijanja)
4. Pregled mogućih izvora financiranja projekata vezanih uz OIE u Hrvatskoj

Predavanje će održati Velimir Šegon mr.sc., zamjenik ravnatelja Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske, a prijaviti se možete OVDJE.

Objava PREDAVANJE Iskoristi obnovljive izvore energije pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.