Prijava

Vaša prijava

Mobilni uredi Ministarstva sljedeći tjedan zaprimaju Zahtjeve za obnovu na tri lokacije

[]

Mobilni uredi Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i prostorne imovine sljedećeg tjedna zaprimati i pružati pomoć građanima pri popunjavanju Zahtjeva za obnovu potresom oštećenih objekata na području Velike Gorice i Pokupskog.

Lokacije i termini mobilnih ureda:

  • u srijedu, 5. svibnja, zahtjevi će se prikupljati nasuprot zgrade Grada Velike Gorice na adresi Trg kralja Tomislava 6, od 9 do 17 sati
  • u četvrtak, 6. svibnja, prvi mobilni ured bit će raspoređen u Pokupskom kod zgrade Općine od 9:30 do 17 sati, te drugi mobilni ured koji će u istom terminu prikupljati zahtjeve u naselju Opatija kod Doma kulture

Evo koja je dokumentacija potrebna

• Osobna iskaznica
• Naljepnica koju je objekt dobio nakon provedenog statičkog pregleda
• Dokaz da je oštećeni objekt postojeća građevina (npr. građevinska dozvola, rješenje o izvedenom stanju, uvjerenje o vremenu evidentiranja građevine izgrađene do 15. veljače 1968.)
• Dokaz o vlasništvu ili suvlasništvu (izvadak iz zemljišne knjige)

– Još jednom napominjemo kako prijava štete Gradu Velika Gorica na prijavnom obrascu nije isto što i podnošenje gore navedenog Zahtjeva, stoga svi građani koji imaju oštećenja na svojim objektima od potresa mogu pravo na financiranje obnove ostvariti podnošenjem navedenog Zahtjeva za obnovu potresom oštećenih objekata – kazali su iz Grada.

Detaljne informacije o podnošenju Zahtjeva za obnovu mogu se pronaći i na službenoj stranici Ministarstva.

Objava Mobilni uredi Ministarstva sljedeći tjedan zaprimaju Zahtjeve za obnovu na tri lokacije pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.