Prijava

Vaša prijava

NEK’ UČENJE NE BUDE MUČENJE: Radionice učenja, vježbanja i ponavljanja za školarce

[]

U Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica organiziraju se radionice učenja, cjelovitog vježbanja i ponavljanja nastavnog sadržaja pod nazivom „Nauči učiti“. Ove radionice namijenjene su učenicima od 1. do 4. razreda osnovne škole koji žele usvojiti ili poboljšati svoje vještine učenja. Voditeljica radionica je učiteljica Davorka Ilečić.

Radionice nude pomoć pri učenju čitanja, pisanja, shvaćanja brojki, računskih operacija, relacija i odnosa i slično te pomažu djeci svladati gradivo iz matematike, hrvatskog jezika i prirode i društva.

Ove radionice omogućit će djetetu da već u samom početku svog obrazovnog puta stekne dobre temelje za daljnje školovanje. Radionice se održavaju svakog četvrtka i petka u POUVG u 18 i 19 sati.

Termin za školarca možete rezervirati putem webshopa, a cijena po radionici je 50 kuna. Više informacija možete saznati putem maila obrazovanje@pouvg.hr

 

Objava NEK’ UČENJE NE BUDE MUČENJE: Radionice učenja, vježbanja i ponavljanja za školarce pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.