Prijava

Vaša prijava

BENZINSKA POKUPSKO Toče građani, poljoprivrednici, gospodarstvenici, turisti…

[]

Benzinska postaja u Pokupskom radi već dvije godine, zahvaljujući uspješnim pregovorima Općine Pokupsko, velikogoričke tvrtke Pokupčanka i- INE, a od otvaranja zaposlila je četvero djelatnika, od kojih tri s područja općine Pokupsko.

Pune 24 godine trajali su dugi pregovori s Inom, dok nisu ovog naftnog giganta uvjerili da su sposobni i spremni preuzeti posao. „Pokupčanka je imala najbolje rješenje i najbolji plan za rekonstrukciju i rad benzinske postaje, sve ostalo je povijest“, govori nam Dario Sučec, direktor tvrtke Pokupčanka.

A kroz povijest ovaj je kraj oduvijek bio okrenut poljoprivrednoj proizvodnji i gospodarstvu. I danas su ovdje poduzetničke i gospodarske zone, poljoprivredne parcele, vikendaške kuće i stambeni objekti, kojima ova benzinska mnogo znači. „Ona je ne samo pokretač gospodarstva nego je i poticaj ljudima, ohrabrenje za njihov rad i trud, interesantna je i putnicima koji prolaze kroz ovaj kraj“, dodaje načelnik Pokupskog Božidar Škrinjarić.

Širenjem gospodarske i građevinske aktivnosti u budućnosti možemo očekivati još više korisnika, putnika i turista koji će svoje gorivo točiti baš na ovom stajalištu.

 

Objava BENZINSKA POKUPSKO Toče građani, poljoprivrednici, gospodarstvenici, turisti… pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.