Prijava

Vaša prijava

Predstavljena kandidacijska lista HDZ-a, BM 365- stranke rada i solidarnosti, Stjepana Kožića – Nezavisne liste, HSU-a i HSLS-a

[]

Nakon što je Gradsko izborno povjerenstvo Grada Velike Gorice prije nešto manje od tjedan dana objavilo pravovaljane kandidature za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Grada Velike Gorice, danas je u poslijepodnevnim satima u Parku dr. Franje Tuđmana u Velikoj Gorici predstavljena kandidacijska lista HDZ-a, BM 365- stranke rada i solidarnosti, Stjepana Kožića – Nezavisne liste, HSU-a i HSLS-a.

U nastavku donosimo sva imena koja će se ispred ove kandidacijske liste, čiji je nositelj Krešimir Ačkar, boriti za vaše glasove a kako bi dobili priliku predstavljati interese građana u Gradskom vijeću Grada Velike Gorice.

1. KREŠIMIR AČKAR
2. IVAN RAK
3. JURICA MIHALJ
4. ZVONKO KUNIĆ
5. LANA KRUNIĆ
6. ANRI TARGUŠ
7. TOMISLAV LUKŠIĆ
8. TAJANA AMŠEL ZELENIKA
9. JURAJ ODRČIĆ
10. DALIBOR MRAKOVČIĆ
11. MILIVOJ DIJANEŽEVIĆ
12. MARJANA KULIŠ
13. DARKO BEKIĆ
14. MARIO CVITAN
15. MISLAV KRVAVICA
16. MIHAEL GRDENIĆ
17. VEDRAN ZOBEC
18. MATEJA KALISAR
19. STJEPAN KOVAČEVIĆ
20. ZLATKO TURKOVIĆ
21. STIPO DUVNJAK
22. ZLATA FILIPOVIĆ
23. IVANA BELOŠEVIĆ
24. TOMISLAV KREŠIMIR HUBAK
25. SLAVKO PERKOVIĆ
26. MARIO GOLUBIĆ
27. NENAD ČRNKO

Nakon što su ukratko predstavljeni svi kandidati za Gradsko vijeće na nadolazećim izborima, na pozornicu je izašao i Krešimir Ačkar, kandidat za gradonačelnika Velike Gorice.

– Veliku Goricu vidim kao obiteljski grad koji će omogućiti svakom djetetu mjesto u vrtiću, mladima visokoškolsko obrazovanje, svakom građaninu kvalitetnu medicinsku skrb, našim roditeljima sve ono što je nužno za dostojanstvenu starost. Na tim ciljevima temelji se i moj program za sljedeći mandat. Za ostvarenje tog programa bit će potrebna kvalitetna suradnja i sa Gradskim vijećem Grada Velike Gorice. Zbog toga sam na listi za Gradsko vijeće okupio ljude koji istinski žive i vole Veliku Goricu, ljude koje Velikogoričani dobro poznaju. Svatko od njih predstavlja lijepu velikogoričku priču. Nastavljamo zajedno dalje. Srcem za Goricu – poručio je Ačkar.

Objava Predstavljena kandidacijska lista HDZ-a, BM 365- stranke rada i solidarnosti, Stjepana Kožića – Nezavisne liste, HSU-a i HSLS-a pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.