Prijava

Vaša prijava

Domovinski pokret: Vlast sustavno razjedinjava branitelje već 20 godina!

[]

Kratko, jasno, jednostavno i učinkovito- tako su kandidati Domovinskog pokreta za gradonačelnika i Gradsko vijeće Velike Gorice okarakterizirali svoju kampanju. Kažu, puno neće obećavati, jer ne žele biti kao drugi, koji obećaju, pa iza njih ostaju neispunjeni projekti.

Kritika dosadašnjoj vlasti stigla je s gradskog groblja, ispred spomenika braniteljima gdje su održali konferenciju za novinare. Žao im je, kažu, što se branitelje već 20 godina sustavno razjedinjava.

Ja to ne mogu i neću zaboraviti i kad vidim ovaj spomenik, mislim da branitelji nisu zaslužili da nema ovdje hrvatskog grba, a za taj se grb ginulo. To me smeta“, govori kandidat za gradonačelnika Velike Gorice, Zvonimir Lovrić.

No, neće se samo zalagati za braniteljsku populaciju. Najavljuju izgradnju polikliničkog dijagnostičkog centra i hitne pomoći, bolju prometnu povezanost i internet u svakom selu. „Naš program je realan i učinkovit. Pobrinut ćemo se da iskoristimo sve turističke i tradicionalne potencijale ovog kraja. Imamo perspektivu, imamo ljude “, dodaje Krunoslav Hrvačić koji najavljuje i veću kontrolu nad gradskim poduzećima te otvaranje gradske uprave građanima. „Želimo da gradska uprava bude domaćinska. Primit ćemo i pročitati svako pitanje, svaku pritužbu i po tome djelovati“, kaže Hrvačić.

„Pozivamo ljude da nam poklone svoje povjerenje jer preokrenut ćemo i Goricu i Županiju“, zaključili su u Domovinskom pokretu

Objava Domovinski pokret: Vlast sustavno razjedinjava branitelje već 20 godina! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.