Prijava

Vaša prijava

GKM: Fotkanje s ljubimcima na Tuđmancu pomičemo za sutra!

[]

Gorički klub mladih u suradnji s Skloništem za životinje Velika Gorica je odlučio humanitarnu akciju slikanja s kućnim ljubimcima odgoditi za sutra u isto vrijeme na istom mjestu, od 10 do 12 sati u parku dr. Franje Tuđmana.

– Zbog magle u našem gradu, odlučili smo humanitarnu akciju slikanja s kućnim
ljubimcima prolongirati za sutra u isto vrijeme na istom mjestu, a da vam fotke s vašim ljubimcima ispadnu što ljepše te da se vi i vaši ljubimci zapravo i vidite – poručili su iz GKM-a.

Cilj ove akcije je da se podigne svijest o brizi o kućnim ljubimcima i udomljavanju. Svi zainteresirani moći će pomoći donacijama koje će ići za napuštene pse, ali i za to dobiti jednu divnu uspomenu.

Naime, imat ćete priliku fotografirati se na žutom kauču sa svojim ljubimcima i dobiti fotografiju na licu mjesta. Fotografirat će Filip Čačija, fotograf i član Record Teama Velika Gorica.

– Dođite, slikajte se s ljubimcima, dobijte fotografiju na licu mjesta a zauzvrat donirajte nešto za vesele njuškice iz Sigurne Kućice. Vidimo se sutra ! Potražite samo žuti kauč – istaknuli su.

“ Ako tražite ideje za subotu ujutro, samo se uputite prema parku dr. Franje Tuđmana i potražite jedan žuti kauč i par veselih njuškica.”, pozivaju iz Goričkog kluba mladih.

Objava GKM: Fotkanje s ljubimcima na Tuđmancu pomičemo za sutra! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.