Prijava

Vaša prijava

VEGORA: Prijavite se na online radionicu o razvoju važnih vještina za svakog poduzetnika

[]

VE-GO-RA u sklopu projekta NESET, ponavlja predavanje na temu „Poduzetničke vještine u turizmu“ (ovoga puta u obliku webinara) te nastavljaju s predavanjima i radionicama. “Turistička sezona je već na vratima, a poduzetnički duh kao i razvoj poduzetničkih vještina je presudan za gospodarski rast i razvoj u cijelom svijetu.”, najavljuju iz VEGORA-e.

Kako navode, ove radionice su važne jer je turizam jedan od najvećih i najbrže rastućih sektora, a turistička industrija smatra se pokretačem gospodarskih i društvenih promjena. Ovo predavanje se koncipira na razvoju vještina kao što su inicijativa, kreativnost, snalažljivost, prilagodljivost i otpornost, te vodstvo i uvjerljivost – bitnim vještinama za svakog poduzetnika.

Voditeljica radionice je gđa. Mirela Karabatić, inače predavač na Veleučilištu Velika Gorica, s dugogodišnjim iskustvom u vođenju edukacijskih programa poduzetništva.

Predavanje će se održati online u utorak, 11. svibnja 2021. godine, u vremenu od 15,00 do 19,00 sati.

Na radionicu se možete prijaviti OVDJE.

Objava VEGORA: Prijavite se na online radionicu o razvoju važnih vještina za svakog poduzetnika pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.