Prijava

Vaša prijava

Goričani na Državnom natjecanju u stolnom tenisu osvojili zlato, srebro i broncu!

[]

Ovaj vikend se održalo Državno natjecanje u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom u Svetom Martinu na Muri. Sudjelovali su i članovi Stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom Uspon iz Velike Gorice.

Na natjecanju su imali odlične rezultate te su osvojili zlato, srebro i broncu! Zlato je osvojila Mirjana Lučić u kategoriji 9-10, srebro Igor Pejak u kategoriji 6 te broncu Marija Martinović u kategoriji 1-3.

Uz njih su uspješno sudjelovali i drugi članovi – Antonio Lovrić, Antonio Plepelić, Mario Jelekovac, Ana Varivoda, Ruža Šolić i Boris Đuračić.

Drago nam je da se uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera, ovo natjecanje ipak uspjelo održati. Iako nam je i ova godina bila prilično izazovna zbog zatvaranja dvorana, nemogućnosti treniranja i svih ostalih epidemioloških mjera, iznimno nas veseli da smo uspjeli ostvariti dobre rezultate iako smo igrali “na svježinu“.”, navode iz Uspona.

Objava Goričani na Državnom natjecanju u stolnom tenisu osvojili zlato, srebro i broncu! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.