Prijava

Vaša prijava

PODUZETNIČKI DANI Start up- to si ti!

[]

U sklopu EU projekta Poduzetnički info dana, u četvrtak je održan online skup „Inovacije za poslovanje“ (Startup to si ti) s ciljem poticanja mladih na razvijanje poslovnih ideja i pokretanje poduzetničkih pothvata.

„Svi smo mi poduzetnici. To ne znači da svi moramo pokrenuti i voditi svoje startup-e, ali svi moramo sebe vidjeti kao startup. Za početak, važno je da osvijestimo po čemu smo unikatni. Obzirom da živimo u materijalnom svijetu, svoje vještine i talente moramo znati upakirati i prodati kako bismo mogli zaraditi. Zaradu moramo pametno rasporediti kako bismo se mogli uzdržavati, ali i dalje ulagati u svoj razvoj. Moramo razmišljati o svom osobnom brendu i kako na najbolji i autentičan način prodati sebe. izjavila je predavačica Ivana Conjar.

U interaktivnoj diskusiji velikogorički srednjoškolci i studenti su imali priliku osvijestiti odgovornost za vlastiti osobni i profesionalni razvoj te priliku naučiti osnovna pravila poduzetničkog “mindseta” koji je jednako primjenjiv na startupe kao i na pojedince – izjavila je Mateja Kalisar ravnateljica Razvojne agencije Grada Velike Gorice – VE-
GO-RE.

Objava PODUZETNIČKI DANI Start up- to si ti! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.