Prijava

Vaša prijava

Potpis za održavanje utrke WINGS FOR LIFE WORLD RUN 2015 u Hrvatskoj


U isto će vrijeme u cijelom svijetu 3. svibnja 2015. godine startati druga po redu svjetska utrka Wings for Life World Run na kojoj će trkači sa svih kontinenata trčati zajedno s jednim ciljem – pomoći rad zaklade Wings for Life čija je misija pronaći lijek za izlječenje ozljeda leđne moždine.

Jedinstvena utrka bez ciljne linije 2014. je ujedinila 35.397 trkača na 34 staze u 32 države svijeta, u 13 vremenskih zona i 4 godišnja doba.

Znak za start će ponovno odjeknuti 3. svibnja 2015. – u istom trenuku u cijelome svijetu. Pola sata nakon starta za trkačima će na svim stazama krenuti presretačko vozilo. Kretat će se istom brzinom i ubrzavati istim tempom. Kad vozilo prestigne trkača, utrka je za njega završena.

Nije važno koliko si (kilo)metara u životu pretrčao ni kad si zadnji put obukao tenisice – ovo je utrka na kojoj je važno startati, jer više od tri milijuna ljudi diljem svijeta koji su zbog ozljeda leđne moždine u invalidskim kolicima više je od tri milijuna razloga da budeš na startu!

Daj svoj glas za održavanje u trke u Hrvatskoj.  http://www.wingsforlifeworldrun.com/en/journey/