Prijava

Vaša prijava

POJEDINAČNO PRVENSTVO HRVATSKE U KROSU ZA SVE KATEGORIJE KUTINA, 23.11.2014.


Članovi M.K. Velika Gorica nastupili su na Državnom prvenstvu u krosu u Kutini.

Izuzetan uspeh je postigla nova članica kluba Sanja Đapić Štriga,u konkurenciji SENIORKI na 8000 metara osvojila je brončano 3 mjesto, u vremenu 37:59 minuta.

Prije nje su ciljem prošle iskusne Matea Parlov i Barbara Belušić. Sanja se tek od nedavno bavi dugoprugaškim trčanjem i ovo joj je bilo prvo službeno natjecanje.

Osim što je Klub  dobio vrsnu natjecateljicu, dobio je i stručnu osobu.  Sanja je završila KIF,te je pred doktoratom,tako da će ujedno i ona pomoći svojim savjetima u radu atletske škole mlađih dobnih skupina.

Mlađa kadetkinja i nada kluba Nina Vuković osvojila je odlično 7. mjesto u kategoriji MLAĐE KADETKINJE sa vremenom 03:49 minuta na stazi dugoj 1000 metara. Treba istaknuti da se Nina i slijedeće godine natječe u toj kategoriji,te je prije nje ciljem prošlo četiri starije kadetkinje.

Marko Čaić iako sa ozljedom odlučio je nastupiti,te je zauzeo 13. mjesto u izuzetno teškoj i brojnoj kategoriji MLAĐIH JUNIORA sa vremenom 15:35 minuta na stazi dugoj 4000 metara.

Treba napomenuti da je Marko  osigurao i ukupnu pobjedu  u JUNIORSKOM KUPU CESTOVNOG TRČANJA, te time postao juniorski prvak Hrvatske po HUCIPT-ovom rangiranju, poboljšavši svoj rezultat od prošle godine (4. mjesto).

Čestitke i Dini Bošnjaku na osvojenom 1. mjestu u kategoriji seniora, te Ivanu Maliću također 1. mjestu u kategoriji juniora, obojici iz prijateljskog i susjedskog atletskog Kluba AK Velika Gorica.

Slijedeće godine klub očekuje i veći broj natjecatelja i dobrih rezultata pogotovo u mlađim dobnim skupinama,iz razloga  da atletsku školu pohađa veliki broj djece koji stječu pravo nastupa po HAS-ovim propozicijama.