Prijava

Vaša prijava

Zahvala predsjednika VMO-a Mraclin Tihomira Hubaka

[]

Drage moje mještanke i mještani, 

hvala vam na povjerenju, koje ste nam ukazali na lokalnim izborima, kako na mjesnoj, tako i na gradskoj i županijskoj razini. Drago mi je što ste prepoznali naš rad i trud u protekle četiri godine, dali nam povjerenje da u idućem mandatu završimo ono što smo počeli. I ne samo da završimo ono što smo počeli, nego i da nastavimo s velikim projektima od interesa za naš Mraclin. Svojom potporom stavili ste nam veliki kapital u ruke, a na nama je da taj kapital finaliziramo preko gradskih i županijskih službi. Vjerujte da ćemo žestoko zastupati sve naše interese i da niti u jednom trenutku nećemo pokleknuti u borbi za naš Mraclin.

Hvala bivšim članovima MO, koji su dali svoj maksimum u provođenju naših planova, hvala mojoj tajnici Vesni, hvala dežurnom komunalnom nadzorniku Kiru, hvala našem Sini. Nažalost, s tugom se prisjećamo da nas je u toku mandata napustio naš član Stjepan Kos – Števek. 

Hvala Temeljnom ogranku HDZ-a Mraclin i predsjedniku TO Kreši Hubaku, koji nas je također prerano napustio. Hvala našim velikim i malim poduzetnicima, koji su uvijek bili uz nas. Hvala našim vatrogascima, nogometašima, Kulturno umjetničkom društvu, hvala Društvu žena, Klubu “Tomislav Hrkovec”, a našim umirovljenicima posebno hvala na velikoj i nesebičnoj potpori. 

Hvala i listi SDP-HSS-GLAS, koja nas je upozorila da moramo biti još bolji. Na kraju hvala našim domarima Veri i Rudanu – kojemu želimo brzi oporavak – na profesionalno odrađenim zadacima, kako u prostorijama, tako i na okolišu

Predsjednik VMO Mraclin
Tihomir Hubak