Prijava

Vaša prijava

Anđele proslavile peti rođendan

[]

U subotu, zadnjeg dana travnja, Društvo žena “Anđela Lovreković”, proslavilo je 5. obljetnicu od osnivanja. Uz to, Anđele su obilježile i 1. svibnja – Praznik rada. Anđele su na slavlje pozvale društva žena iz našeg kraja, te sve udruge i društva koja djeluju u Mraclinu.  Svojim su mnogobrojnim gostima, koji su u Mraclin potegnuli iz Zagreba i bliže okolice, pripremile odličan prvomajski bažul te ih počastile pićem dobrodošlice i domaćim kolačima. 

Uz tortu koja priliči svakom rođendanu, goste su počastile i rashlađenim šampanjcem. Za dobar, veseli glazbeni štimung, pobrinulo se je društvo “Dobre duše”, bez kojih gotovo da i nema događanja u Mraclinu. 

– Zahvaljujemo svima koji su se odazvali i zajedno s nama obilježili naš mali jubilej. Hvala NK Mraclin na ustupljenom prostoru, terasi Kluba.I na kraju, hvala mojim Anđelama, bez čijeg rada i truda ničeg ovog ne bi bilo. Pred nama su nove aktivnosti i izazovi jer već u petak, 6. svibnja, u goste nam dolaze medicinske sestre i tehničari Srednje strukovne škole iz Bedekovčine – rekla je na kraju Vesna Tafra, predsjednica Društva.