Prijava

Vaša prijava

Igor Hajduk i Ivan Kos presudili Topuskom na Novoj grabi

[]

Igrački neugodni gosti iz Topuskog, posebno u prvom poluvremenu, poveli su u ranoj fazi dvoboja. Već u 9. minuti prebačena je zadnja linija domaćih, utrčao je Gomaz te glavom uz istrčalog Dražića pogodio u mrežu domaćih. Mraclin je ubrzo opasno zaprijetio, u 11. i 14. minuti Hajduk se našao u zicerima pred golmanom gostiju, prvo mu je golman Petrović obranio, a potom je najbolji mraclinski strijelac pogodio prečku. Izjednačenje domaćih pred kraj prve dionice, na kojih tridesetak metara od gola odlično su razigrali Milatović i Hajduk, lopta Milatovića pred gol za suigrača Hajduka bila je kobna za gostujuću obranu jer je spomenuti igrač pogodio za poravnanje.

Nakon odmora itekako se osjetio ulazak mraclinskog napadača Ivana Kosa, koji je najprije izborio slobodan udarac na kojih osamnaest metara od gola, a zatim je niskim poentiranjem u desni vratarev kut svoju momčad doveo u vodstvo. Gosti su bili najbliže poravnanju u 60. minuti preko Darija Abramovića koji je neprecizan iz blizine, lopta je završila tik uz vratnicu. U 78. minuti za jednu loptu na polovici gostiju izborio se Đebro, nesebičnom asistencijom uposlio je Hajduka koji je po drugi puta pogodio u mrežu Topuskog. Nedugo potom opet je na sceni Ivan Kos, na lijevoj strani kroz trojicu probio se u gostujući šesnaesterac, pokosio ga je jedan od igrača gostiju. Iz kaznenog udarca prvo pucačko ime Nove grabe, Igor Hajduk bio je neumoljiv za svoj prvi ovojesenski hat-trick.

MRACLIN – TOPUSKO 4:1

IV. NL središte Zagreb, 5. kolo

Igralište SRC Nova graba. Gledatelja 100.
Sudac: Gvozdanović (Jastrebarsko). Pomoćnici: Štulec (Donja Zdenčina) i Holetić (Sveti Martin pod Okićem).

STRIJELCI: 0:1 – Gomaz (9), 1:1 – Hajduk (39), 2:1 – I. Kos (47), 3:1 – Hajduk (78), 4:1 – Hajduk (81 – 11 m).

MRACLIN: Dražić, Debijađi, Krznarić, J. Domitrović, B. Dandić, V. Lučić (od 83. J. Cvetnić), Jurić (od 70. Golić), Klarić (od 70. Vidović), Đebro (od 80. Koleš), Hajduk (od 83. Kapac), Milatović (od  46. I. Kos). TRENER: Marijan Dužić.

TOPUSKO: Petrović, Jelekovac (od 73. Federbar), Likarević, Kirin (od 46. Ban), Briješki, Gomaz (od 83. Strmečki), B. Abramović, Matić (od 83. Grubić), Krmpotić, Marović (od 55. D. Abramović), Ban. TRENER: -.