Prijava

Vaša prijava

Mraclin preuzeo vrh

[]

Gostujućom pobjedom u Kerestincu te rezultatima koji su išli u prilog, momčad Mraclina – iako ima isti broj bodova kao i Naftaš Ivanić, ali po boljoj gol-razlici – preuzela je vrh tablice IV. NL središta Zagreb – podskupine B.  Na tradicionalno nezgodnom terenu u Kerestincu nogometaši Mraclina pokazali su se kao zrelija momčad, koja zna što želi, a to su tri boda. Mraclin je poveo u smiraj prve dionice utakmice, nakon kornera u petercu domaćih najviši je bio stoper Emanuel Krznarić koji glavom loptu sprema iza gol-linije domaćih vrata. Spomenimo još zadnju minutu prvog poluvremena gdje je najbolji mraclinski strijelac Igor Hajduk mogao i prije riješiti dvojbe oko bodova, iz blizine je također glavom poslao loptu tik iznad prečke.

U drugom poluvremenu domaća momčad je tražila poravnanje, imali su terensku inicijativu i jednu veliku priliku u 80. minuti gdje je njihov kapetan Petar Labrović, opet glavom, promašio nemoguće, samo s par metara od gola inače sigurnog vratara Patricka Crnolateca. Kako to i biva u nogometu osveta je došla ubrzo. Nekoliko minuta kasnije, nakon desetak minuta provedenih u igri, džoker s klupe trenera Marijana Dužića, prodorni Ivan Kos sjurio se po desnom boku. Ulaskom u šesnaesterac gostiju opasnim je udarcem pogodio vratnicu od koje se lopta odbila prema Peri Milatoviću koji je s nekih desetak metara šalje u mrežu za potvrdu zaslužene pobjede koja je Mraclin vinula na vrh tablice.

TOP KERESTINEC – MRACLIN 0:2

Igralište u Kerestincu. Gledatelja 60.
Sutkinja: Mia Medvedovski. Pomoćnici: Holetić i Štulec

STRIJELCI: 0:1 – Krznarić (41), 0:2 – Milatović (84).

TOP: Jankavić, Noršić, Holetić (od 70. Sopić), Salopek, Žuti, Delač, Labrović, Garašić (od 46. Ćaćić), Gluić (od 80. Severac), Kolar, Ibrahimović (od 46. Stepinac). Trener: Tomislav Jakopec.

MRACLIN: Crnolatec, Debijađi (od 81. J. Cvetnić), J. Domitrović, Krznarić, B. Dandić, Jurić (od 89. Dadović), V. Lučić (od od 89. Vidović), Đebro (od 81. Koleš), Klarić (od od 81. Golić), Hajduk (od 73. I. Kos), Milatović. Trener: Marijan Dužić.


Dani europske baštine u Velikoj Gorici