Prijava

Vaša prijava

Održan prvi susret Književnog kluba KUD-a Dučec

[]

U srijedu 16. studenog 2022. održana je prva radionica Književnog kluba KUD-a Dučec. Radionica je pokrenuta s ciljem promicanja navike čitanja djeci, a naši mališani su s oduševljenjem pratili čitanje priča, odradili aktivnosti, a na kraju su se zabavljali uz ples, igru i grickalice.

Ovaj mjesec tema nam je bila jesenska pa smo pročitali slikovnice s jesenskom tematikom, pričali o promjenama koje se događaju u prirodi tijekom jeseni i sve to u praksi odradili kroz aktivnosti. Uz malo kreativnosti i mašte djeci smo prikazali jesenske plodove pa su tako brali jabuke i otkrivali što se sve nalazi u senzornim kutijama koje su sadržavale lišće, orahe, kestene i češere.

Na ovom linku pogledajte kako nam je bilo:

Svakako se veselimo idućoj radionici, svi zainteresirani mogu se javiti na broj 095 7541029 (Marija Kos), a u planu nam je održati dvije radionice u 12. mjesecu. Radionice su za djecu vrtićke dobi (3-6 godina). Tema će biti božićna uz izradu božićnih ukrasa.

Inicijator ovog projekta je Marija Kos, koja je i voditeljica grupe, a uz nju su tu Marija i Josipa Hubak. Prva grupa je popunjena, dok se za drugu grupu još možete prijaviti. Broj mjesta je ograničen na 15 djece, a djeca koja ne upadnu među tih 15 bit će na listi za čekanje. Ukoliko bude slobodnih mjesta bit ćete obaviješteni putem poruke. Termine i dodatne informacije također ćete dobiti porukom!

Tekst: Marija Kos i Josipa Hubak

Foto: Marija Hubak