Prijava

Vaša prijava

Ante Radoš u Mraclinu

[]

Mraclin je doveo iskusno pojačanje u obrani. Za proljetni nastavak prvenstva, iz Kurilovca je stigao Ante Radoš, prirodna pozicija u momčadi mu je stoper, te se time pooštrila konkurencija u zadnjoj liniji mraclinske obrane. Bogato iskustvo koje nosi sa sobom od drugoligaške Gorice, Kurilovca te nekih nižerangiranih klubova dodatno će pridonijeti momčadi s Nove grabe.
Spomenimo jednu crticu koja veže današnjeg sportskog direktora Mraclina Luku Cvetnića i novog igrača u klubu Ante Radoša. Igrali su zajedno u selekciji NS Velike Gorice U-14 koja je sudjelovala na turniru u Medulinu u proljeće 2005. godine, utakmicama protiv Pule II, zagrebačkog Dinama i Lokomotive izborili su polufinale, u polufinalu su dobili HAŠK, a u finalu izgubili od Pule I. Kako kažu obojica, bila je to jedna odlična selekcija nogometaša za koju je igrao i Ante Budimir.
Pripreme seniorske momčadi za proljetni nastavak prvenstva pod vodstvom novog trenera Gorana Jelavića započinju 24. siječnja, kako kažu iz kluba za sada nitko nije zatražio ispisnicu. Prema najavama klupskog čelništva sve je spremno za početak priprema, a godišnja Skupština kluba treba se održati 18. veljače.