Prijava

Vaša prijava

Pripremna utakmica: Mraclin – Lomnica 1:3

[]

Prvu pripremnu utakmicu nogometaši Mraclina odradili su prošle nedjelje u Zagrebu, na igralištu s umjetnom travom u Trnju, remizirali su protiv momčadi ZET-a rezultatom 3:3.U drugom pripremnom nastupu na Staroj grabi ugostili su momčad Lomnice. Po izuzetno vjetrovitom i prohladnom vremenu gosti iz Lomnice poveli su iz prvog napada, kada je na isteku 1. minute u domaću mrežu pogodio Havliček. U 16. minuti nakon kornera gostujući vratar Jerković loše je odreagirao na ubačaj iz kornera gdje si je loptu u skoku sam ubacio u mrežu. Drugi dio utakmice vrlo siromašan prilikama. Domaćima su presudile dvije kontre iz kojih su poentirali prvo Grdenić u 74., a nekoliko sekundi prije zadnjeg sučevog zvižduka i Skupnjak za konačnih 1:3.

MRACLIN – LOMNICA 1:3

Igralište Stara graba. Gledatelja 30. Sudac: Daniel Rožić.

STRIJELCI: 0:1 – Havliček (1), 1:1 – Jerković (15 – ag), 1:2 – Grdenić (74), 1:3 – Skupnjak (90).

MRACLIN: Crnolatec, Marjanović, J. Domitrović, Radoš, B. Dandić, Dadović, Klarić, Milatović, Kaurin, Hajduk, I. Kos (još su igrali: Dražić, Pavlović, Debijađi, Jurić, Koleš, J. Cvetnić i Petravić).TRENER: Goran Jelavić.

LOMNICA: Jerković, Beg, Jelić, Gudelj, Šoštarec, Dijanežević, Mostarlić, Gršić, Havliček, Grdenić, Skupnjak (još su igrali: Žugaj, Garvanović, Deverić, Homsi, Čizmadija i Milanović). TRENER: Stjepan Deverić.