Prijava

Vaša prijava

Nazorova riješena – dinamika preostalih radova

[]

Posljednjeg ponedjeljka u siječnju održana je sjednica Vijeća mjesnog odbora Mraclin kojoj su nazočili predstavnici VG Vodoopskrbe gg. Ivan Dubravica i Nikola Markač te zamjenik gradonačelnika g. Neven Karas, kako bi nas izvijestili o aktualnostima i dinamici izvođenja radova na aglomeraciji. 

U tijeku su radovi na dijelovima gdje se vrši sanacija postojeće mreže kanalizacije. Radi se o zamjeni plastičnih šahtova novim betonskim oknima. Radovi se provode u ulicama Vladimira Nazora i  Ladislava Galekovića (od crkve do NK Mraclin i od kuće obitelji Lalić do kvadrane Cvetnić). Rok za izvođenje radova iskopa i ukopa novih betonskih šahtova je do kraja veljače, a rok za asfaltiranje svih prometnica u naselju je 30. lipnja 2023. godine.

Iz VG Vodoopskrbe pozivaju da sve uočene nedostatke na završenim dionicama prijavimo putem e-adrese aglomeracijavg@vodoopskrba.hr ili na besplatni telefon 0800 200 205. Mjesni odbor će koristiti tu mogućnost kako bi se što bolje i preciznije detektirali nedostaci u izvođenju radova te isti sanirali. 

U Ulici Vladimira Nazora (od Ulice braće Radić do škole) završeni su radovi postavljanja betonskih šahtova i ulica je asfaltirana u punom profilu, što ulijeva nadu da će svi zadani rokovi biti ispoštovani.