Prijava

Vaša prijava

Mraclinska tri boda iz Lekenika

[]

U pretposljednjem kolu prvenstva, momčad Lekenika dočekala je osokoljeni Mraclin. Gostujući igrači pokazali su da su osjetno kvalitetnija momčad, ali samo u prvom dijelu utakmice, kada su poveli 2:0 golovima Ivana Kaurina iz 6. i 36. minute, a uz to su promašili nekoliko zicera te imali poništen gol Igora Hajduka. Mogli su gosti iz Mraclina još u prvoj dionici dvoboja komotno riješiti pobjednika, ali u drugom dijelu kao da je na terenu bila neka druga momčad. Domaćini su u nastavak krenuli odlučno i motivirano, dominirali su terenom dok su se igrači Mraclina, začudo, povukli na svoju polovicu. To ih je koštalo pogotka kada je Filip Klečić iz jedne gužve pred golom Crnolateca loptu poslao u mrežu u 63. minuti. Nakon smanjenja rezultata domaćih utakmica se nastavila otvorenim gardom te je mogla otići na obje strane, Lekeniku do poravnanja, a Mraclinu do podebljanja rezultata i mirnog privođenja prema kraju dvoboja. Neizvjesna utakmica do samoga kraja koja je zasigurno zbog klupske satisfakcije više značila momčadi Mraclina u jednoj uspješnoj sezoni. Ako igrači Tomislava Škrinjarića u zadnjem kolu na Novoj grabi pobijede momčad Rugvice sezonu završavaju na trećem mjestu ukupnog poretka.  

IV. NL SREDIŠTE ZAGREB – B , 29. kolo

LEKENIK – MRACLIN 1:2

Igralište u Lekeniku. Gledatelja 100.
Sutkinja: Marija Cikojević (Novaki). Pomoćnici: Rešetar i Trstenjak (oba iz Samobora).

STRIJELCI: 0:1 – Kaurin (6), 0:2 – Kaurin (36), 1:2 – Klečić (63).

LEKENIK: Zagorac, Jolić, Horvat, Živčić, Mihaljević (od 46. Pezer), Matijević, Jergović (od 46. Klečić), Raković, Kapac, Cerjak (od 80. Rožanković), Stuparić. Trener: Zoran Tomčić.

MRACLIN: Crnolatec, Marjanović (od 37. Debijađi), J. Domitrović, Radoš. B. Dandić, Vidović (od 61. V. Lučić), Dadović, Klarić, Milatović, Hajduk, Kaurin. Trener: Tomislav Škrinjarić.