Prijava

Vaša prijava

Podržimo razvoj malih talenata u našoj školi – biraj Mraclin

[]

Osnovna škola u Mraclinu već 100 godina prepoznaje male talente i pomaže im u razvoju vještina i ljubavi prema učenju. Kako bi škola bila u koraku s novim generacijama i pružila školarcima još kvalitetnije obrazovanje i razvoj njihovih talenata, potrebna joj je i dodatna oprema koju može osvojiti u nagradnoj igri Mali veliki talenti čiji je organizator Konzum. Pomozite i Vi malim talentima da postanu veliki, donirajte kupon našem Bijelom Labudu za nabavu nove opreme. Konzum je školama omogućio širok izbor opreme iz različitih područja kao što su IT, multimedija, igre i rekreacija, oprema za učionice, sport, umjetnost i znanost za pomoć u učenju i razvoju talenata naših školaraca.

Kako do kupona?

Od 31. kolovoza do 8. studenog za svakih potrošenih 10 EUR ili kupnjom posebno označenih proizvoda u Konzumu, dobivaš 1 KUPON koji možeš donirati našoj OŠ Mraclin do 30. studenog.

Kako donirati kupon?

Kupon možete donijeti u fizičkom obliku u mraclinsku školu i ubaciti u za to predviđenu kutiju, odnosno poslati po nekome od učenika, ili donirati pomoću svog mobitela ili računala. Sve što trebate je skenirati ili upisati QR kod koji se nalazi na kuponu i odabrati našu školu. Za online dodjelu kupona mraclinskoj školi potrebno je kliknuti na ovaj LINK.

Nakon što škola skupi određeni broj bodova, mijenja ih za opremu po potrebama učenika te Konzum odabranu opremu dostavlja školi. Pomozimo zajedno našim malim školarcima i podržimo naše talente.

Za više informacija kako donirati pogledajte video: