Prijava

Vaša prijava

Pripremna utakmica Mraclin – Gradići 3:0

[]

U gotovo pravom prvenstvenom ozračju odigran je dvoboj momčadi koje se natječu u istom rangu, Mraclina i Gradića. Domaćoj momčadi ovo je bio šesti, a gostima četvrti pripremni ogled. U prvom dijelu utakmice, iako je prilika bilo na obje strane, pao je tek jedan gol. U 35. minuti Hajduk je proigrao Kaurina na desnoj strani šesnaesterca, njegov ulazak pred gol rezultirao je pogotkom u malu mrežicu daljeg kuta gostujućih vrata. U drugom dijelu domaći su bili ipak za nijasnu aktivniji na gostujućoj polovici. Mraclin je do drugog gola došao u 72. minuti, nakon kornera Gradića domaći su izbili loptu, brzom tranzicijom domaćih preko Hajduka, koji dugom loptom proigrava Kaurina. Napadač Mraclina izbija na golmana gostiju i po drugi puta ga matira. Pred kraj utakmice pri trećem golu domaćih opet je trag ostavio Hajduk, njegov slobodni udarac završio je na stativi od koje se lopta odbila do Cvetnića u petercu, a za njega zaista nije bila umjetnost pogoditi za konačnih 3:0.

MRACLIN – GRADIĆI 3:0

Igralište Stara graba. Gledatelja 60. Sudac: Ivan Mirenić (Velika Gorica).

STRIJELCI: 1:0 – Kaurin (35), 2:0 – Kaurin (72), 3:0 – J. Cvetnić (85).

MRACLIN: Matejčić, Grižić, J. Domitrović, Rajić, Godinić, Borovac, Smolčić, Matić, Kaurin, I. Kos, Hajduk (još su igrali: Dražić, Debijađi, J. Cvetnić i Rakas). TRENER: Tomislav Škrinjarić.

GRADIĆI: Maričić, Božić, Cindrić, Budimir, Vojnić, Kukoč, Brzović, Preradović, Badrić, Koleš, Bencelić (još su igrali: Daničić, Barros, Kassem i Vitić). TRENER: Zoran Tomčić.

Foto galerija: Vitomir Štuban

Post Pripremna utakmica Mraclin – Gradići 3:0 je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.


Pobjede kadeta, pretkadeta i dječaka U13 i U12