Prijava

Vaša prijava

Ozljede napale Mraclin, Naftaši odnose bodove iz Grabe

[]

U Mraclinu su se prije dolaska drugoplasiranih gostiju iz Ivanića pribojavali rezultatske neizvjesnosti, a domaća momčad, koju su napale ozljede, s izostancima u igračkom kadru nije mogla više od poraza protiv Naftaša. Gostujuća momčad se od samoga početka nametnula kroz posjed lopte. U prvom dijelu bez golova, dominacija u posjedu nije ujedno uvjetovala i prilike, kojih je bilo na obje strane. Odluka o pobjedniku utakmice pala je u 72. minuti kada Ravlić s lijeve strane ubacuje na kontra stranu, gdje je prima ostavljeni Sabolić koji pak pogađa malu mrežu suprotnog kuta domaćeg vratara. Do kraja su igrači Mraclina pokušavali doći do poravnanja, ali Naftaši su bez većih problema kontrolirali utakmicu i iz brzih kontri pokušavali doći do drugog gola.

IV. NL SREDIŠTE ZAGREB – B, 24. kolo

MRACLIN – NAFTAŠ IVANIĆ 0:1

SRC Nova graba. Gledatelja 80. Sudac: Sopić (Samobor). Pomoćnici: Jantoljak (Vrbovec) i Jukić (Farkaševac).

STRIJELAC: 0:1 – Sabolić (72).

MRACLIN: Matejčić, Godinić, J. Domitrović, Rajič, Perić, Smolković, Sudar (od 63. Dianežević), Rakas, Kaurin, Hajduk, Matić. TRENER: Tomislav Škrinjarić.

NAFTAŠ IVANIĆ: Dokuzović, Marić, Hezler (od 31. Hadaš), Gašpar (od 58. Freitas), Krsnik, Belavić, Sabolić, Ravlić, Starčić, Čuni, Vrdoljak (od 46. Šeremet). TRENER: Igor Ćorković.

Post Ozljede napale Mraclin, Naftaši odnose bodove iz Grabe je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.


Državno Natjecanje iz geografije