Prijava

Vaša prijava

Mraclin uvjerljivo do tri boda iz Vukovine

[]

Na inicijativu kluba iz Vukovine utakmica 27. kola – Jelačić protiv Mraclina – odigrana je u srijedu, zbog obveza vukovinskog kluba prema turniru mladeži na svom travnjaku u subotu. Mraclin je opravdao ulogu favorita na utakmici, momčad je bila puno opasnija, čvrsta i odlučna, diktirali su igru i pogađali u mrežu suparnika čime je nastavljena visoka efikasnost, čak osam golova u dvije utakmice protiv Vrbovca i Jelačića. Na suprotnoj strani blijedo izdanje domaćeg Jelačića, samo s dvije prave prilike na utakmici. Prije vodstva Mraclin je promašio dva zicera, Matić i Domitrović nisu bili precizni iz blizine. Jednu loptu u 20. minuti, koju su domaći loše izbili iz svog kaznenog prostora prihvatio je Domitrović i spremio u gol za vodstvo. Do kraja poluvremena još jednu priliku za Mraclin nije iskoristio Grižić, a za domaće Hrženjak, oba puta su golmani bili na nivou. Mraclin je u drugom dijelu podebljao vodstvo, već u 56. minuti iz jedne kontre Dianežević pogađa prečku, a na odbijenu loptu utrčava Godinić i glavom je šalje iza leđa domaćeg vratara Buđaka. Igrači Mraclina su do kraja susreta držali igru pod kontrolom i na koncu je kroz šumu nogu u domaćem šesnaestercu pogodio Dianežević za 0:3.

IV. NL SREDIŠTE ZAGREB – B, 27. kolo

BAN JELAČIĆ – MRACLIN 0:3

VUKOVINA. Igralište Jelačića. Gledatelja 70.
Sudac: Huzjak (Velika Gorica). Pomoćnici: Škof (Sv. Ivan Zelina) i Jukić (Farkaševac).

STRIJELCI: 0:1 – J. Domitrović (20), 0:2 – Godinić (56), 0:3 – Dianežević (89).

BAN JELAČIĆ: Buđak, Rovišan, Landeka (od 60. Song), Bubalo, Maslač, Artuković (od 60. M. Memić), Hrženjak (od 60. Nezirović), Harambašić, Nikić, Klasnić, Ivanković (od 88. N. Memić). TRENER: Hrvoje Jančetić.

MRACLIN: Dražić, Marjanović, J. Domitrović, Rajič, Grižić (od 54. Kaurin), Godinić, Rakas (od 54. Smolković), Borovac, Dianežević, Matić (od 64. I. Kos), Sudar. TRENER: Tomislav Škrinjarić.

Post Mraclin uvjerljivo do tri boda iz Vukovine je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.