Prijava

Vaša prijava

Fotografiranje i dobra vibra u NK Mraclin

[]

Nogometni klub Mraclin je u četvrtak, 23. svibnja, u sportskom domu na Grabi održao sastanak uprave. Prije samog sastanka, već tradicionalno, upriličeno je fotografiranje, kako starih tako i novih članova uprave koja će u naredne četiri godine voditi klub. Ovim postupkom poklanja se velika pažnja svim segmentima koji čine jedan klub ozbiljnim, a fotografije ostaju i dio su povijesti jednog vremena.
Na samom sastanku najviše se pričalo o nadolazećim turnirima. Prvo je 30. svibnja Prvi turnir limača, a za samo tri tjedna, 15. lipnja, 9. puta za redom Malonogometni turnir “Blaž, Žina i Gale”. Bilo je također riječi o svim selekcijama koje su u sustavu natjecanja, posebno o mlađim kategorijama.

Razgovaralo se o postavljanju umjetne trave na asfaltirano igralište koje je u vrlo lošem stanju. Riječ je o projektu nastalom na inicijativu MO Mraclin i NK Mraclin, a koji su podržali Grad Velika Gorica i Razvojna agencija Grada Velike Gorice. Vrijednost projekta iznosi 79.100 eura od čega će 60% iznosa financirati Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, dok će preostalih 40% osigurati Grad Velika Gorica. 

Sastanak je bio kvalitetan i produktivan, a nakon službenog dijela članovi su si upriličili lagani gastro predah, na kojem se i dalje uglavnom razglabalo o klupskim temama.

Post Fotografiranje i dobra vibra u NK Mraclin je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.