Prijava

Vaša prijava

Za kraj sezone Mraclin ispratio Lekenik s četiri gola

[]

U posljednjem ovosezonskom kolu Mraclin je ugostio Lekenik, koji je “popio” samo četiri gola, a mogao je i puno više. Bez ikakvog opterećenja, bez ikakvih rezultatskih tenzija, jer pozicije ovih dviju momčadi na tablici bile su i prije same utakmice sigurne.
Puno bolja na terenu bila je momčad Mraclina, a u prvom dijelu dvoboja gostujući golman Zagorac spasio je čak četiri zicera domaćih. Ipak pala su i dva pogotka. Prvi iz penala koji je zaslužio Ivan Kos nakon što ga je u kaznenom prostoru oborio Pasarić. Egzekutor iz bijele točke Filip Dianežević pucao je nisko u vratarev lijevi kut za vodstvo. Drugi domaći gol pao je pet minuta prije kraja prve dionice. Dianežević je lijepo podvalio loptu za Ivana Kaurina, njegov izlaz na vratara lijepim potezom pretvoren je u pogodak za 2:0.
U ranoj fazi nastavka novo podebljanje rezultata, ovaj puta pogodio je Marin Sudar s distance, visoko u desni golmanov kut. U nastavku je Mraclin također diktirao igru, stvarao šanse, ali svojim drugim pogotkom u strijelce se upisao Dianežević. Zaista je Dianeževića krenulo pred kraj prvenstva, u šest zadnjih utakmica upisao je 8 golova te gotovo isto toliko asistencija.

IV. NL SREDIŠTE ZAGREB – B, 30. kolo

MRACLIN – LEKENIK 4:0

SRC Nova graba. Gledatelja 100.
Sudac: Muhar (Sisak). Pomoćnici: Žižak (Novska) i Ivana Kuljanac (Vrginmost).

STRIJELCI: 1:0 – Dianežević (17 – 11 m), 2:0 – Kaurin (40), 3:0 – Sudar (53), 4:0 – Dianežević (76).

MRACLIN: Matejčić (od 46. Dražić), Grižić, Rajič, J. Domitrović, Borovac, Smolković, Dianežević, Kaurin (od 55. Matić), I. Kos, Sudar (od 70. Rakas), Godinić (od 55. Hajduk). Trener: Tomislav Škrinjarić.

LEKENIK: Zagorac (od 70. Arbanas), Jolić, Horvat, Gajdek, Matić, Kolarić (od 46. Pipalović), Klečić, Bunječević (od 65. Rajković), Pasarić, Mihaljević, Kirin (od 46. Sekulić). Trener: Mario Garba.

Foto-video galerija: Vitomir Štuban

Post Za kraj sezone Mraclin ispratio Lekenik s četiri gola je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.