Prijava

Vaša prijava

Novi trener Marko Biljan s Mraclinom krenuo u pripremno razdoblje

[]

Na početku tjedna, u ponedjeljak 22. srpnja na mraclinskoj Staroj grabi krenulo je pripremno razdoblje seniorske momčadi Mraclina za nadolazeću sezonu u IV. NL središte Zagreb – B. Novog trenera Marka Biljana i igrače dočekali su čelni članovi uprave – predsjednik Miroslav Iličić, tajnik Goran Vukašinec, dopredsjednik Matija Kos i zamjenik sportskog direktora Dražen Dandić. Sportski direktor Luka Cvetnić još je uvijek na zasluženom godišnjem odmoru, poznato je da je upravo on imao velike zasluge kod dolaska novog trenera i igračkih pojačanja. Uvodni pozdravni govori dobrodošlice odrađeni su u Sportskom domu, potom je trener Marko Biljan momčad poveo na travnjak Stare grabe gdje su pripreme službeno krenule. Trener Biljan ukratko nam je predstavio plan priprema te se osvrnuo na igrački kadar:

– U planu imamo odraditi pet tjedana pripremnog razdodoblja, tjedno četiri treninga i utakmica. Cilj nam je što bolje se pripremiti za borbu za gornji dio tablice. Danas nisu nazočna četvorica igrača, opravdano, a igrački kadar je kvalitetan. Možda još imamo u planu dovesti dvojicu-trojicu novih igrača. O imenima ne želim trenutno, to ćemo rješavati u hodu, prijelazni rok je pred nama. U planu su pripremne utakmice protiv Kurilovca 27. srpnja, Samobora 3. kolovoza, Zagreba 9. kolovoza, buševskog Poleta 14. kolovoza, i zagrebačke Odre 17. kolovoza.
U kratkom osvrtu na pripremno razdoblje predsjednik Miroslav Iličić je istaknuo

– Možemo biti zadovoljni s idejama novog trenera Biljana i nadamo se sve bude teklo prema zamišljenom. Možda imamo još u planu dovesti kojeg mlađeg igrača, tek nakon plenuma danas u Novskoj bit će poznato u kojem statusu će mlađi morati nastupati. Prvenstvo je dugo, puno je utakmica i bude uzbudljivo. Cilj nam je, kao i svake godine od kada djeluje uprava u ovom sastavu, borba za gornji dom tablice, bez obzira na protivnike.

Spomenimo da se ažurna uprava Mraclina još sredinom lipnja pobrinula za pojačanja i prinove. Pristupio je vratar Ivan Zagorac, zadnji klub bio mu je Lekenik. Marko Đurašić došao je iz Posavca, Juraj Ivanković iz susjednog vukovinskog Jelačića. Gledajući u kojem stupnju je do sada igrao njegov klub, zasigurno je tu vrlo bitno pojačanje veznjak Jurica Brdek, koji je došao iz Samobora. Otišli su golman Sonny Dražić i Antonio Perić. Pripreme nisu započeli ozlijeđeni Jurica Cvetnić i Antonio Dadović. Od starosjedioca iz prošle sezone i nadalje će boje kluba braniti slijedeći igrači: Karlo Matejčić (vratar), Ivan Zagorac (vratar), Toni Borovac, Jurica Brdek, Bruno Dandić, Filip Dianežević, Josip Domitrović, Marko Đurašić, Matej Godinić, Petar Grižić, Igor Hajduk, Juraj Ivanković, Ivan Kaurin, Ivan Kos, David Marjanović, Domagoj Matić, Ivan Rajić, Marko Rakas, Dominik Smolković i Marin Sudar.

Post Novi trener Marko Biljan s Mraclinom krenuo u pripremno razdoblje je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.