Prijava

Vaša prijava

Mraclin odlično otvorio sezonu, pao bivši prvoligaš!

[]

Ždrijeb je htio da na otvorenju sezone Mraclin dočeka Inker, bivšeg prvoligaša iz Zaprešića, koji je spletom okolnosti završio u ovom rangu, a obje momčadi nazočnim gledateljima priredile su zaista vrhunsku utakmicu u kojoj nije nedostajalo uzbuđenja i golova. Prvo poluvrijeme obilovalo je prilikama na obje strane, u odličnom svjetlu pokazao se novi mraclinski vratar Ivan Zagorec, skidao je nemoguće, posebno u 36. minuti kad iz jedne akcije neutralizira tri zicera Zaprešićana. Mraclin je također imao svoje prilike – u 17. minuti nakon asistencije Brdeka, Borovec puca preko gola, a minutu kasnije Hajduku veliki zicer brani gostujući golman Mokrović. Ipak domaći napadač Hajduk u samoj završnici prve dionice nakon proigravanja Borovca važe protivnika i s nekih 18 metara precizno gađa niskom loptom u desni kut protivničkog vratara. U ranoj fazi drugog dijela dvoboja Mraclin je podebljao prednost, u 49. minuti nakon kornera kojeg je izveo Kaurin pred golom gostiju visoko se vinuo stoper Rajić i glavom poentirao u mrežu Inkera. Već u 55. minuti Ivan Kos pogađa u vratnicu zaprešičkog gola, a u 64. gosti su mogli do pogotka no Kovačević je bio neprecizan glavom iz blizine. S igračem manje u polju zbog crvenog kartona Godinića, Mraclin je došao i do trećeg gola u 78. minuti, po lijevoj strani gotovo sedamdeset metara probio se Kaurin, sjurio se u šesnaesterac te je asistirao Hajduku u peterac koji zakucava loptu u mrežu za uvjerljivo vodstvo od 3:0,  konačan pad Inkera i prvi trobod na otvaranju nove sezone.

IV. NL SREDIŠTE ZAGREB – B

MRACLIN – INKER 3:0

SRC Nova graba. Gledatelja 120. Sudac: Miklec (Zagreb). Pomoćnici: Jukić (Farkaševac) i Bukovčan (Cubinec).

STRIJELCI: 1:0 – Hajduk (44), 2:0 – Rajić (49), 3:0 – Hajduk (78).

MRACLIN: Zagorac, Godinić, Smolković, Rajić, B. Dandić (od 83. Đurašić), Borovac (od 75. Sudar), Ivanković (od 67. Matić), Brdek, Rakas (od 46. Kaurin), Dianežević (od 46. I. Kos), Hajduk (od 83. Grižić). TRENER: Marko Biljan.

INKER: Mokrović, Mirt (od 57. Vidak), Šinko, Brumen, Handanović (od 83. Vnučec), Kovačević, Perić (od 46. Štok), Landripet, Filipović, Kaurić (od od 75. Lučak), Šarić. TRENER: Mario Poljak.

CRVENI KARTON: Matej Godinić (64. – drugi žuti karton)

Foto galerija: Vitomir Štuban

Post Mraclin odlično otvorio sezonu, pao bivši prvoligaš! je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.