Prijava

Vaša prijava

Dučec kreće u novu sezonu s novim tamburaškim podmlatkom

[]

Godišnji odmori su završili, a time su u Dučecu već počele ozbiljne pripreme za nadolazeću sezonu. Prve probe počinju već drugog tjedna, jer sljedećeg vikenda prva folklorna i tamburaška skupina Dučeca sudjeluju na smotri folklora “Raduj nam se, Slovin grade” u Slunju. Ostale skupine počinju s probama kad krene i nastava, od 9. rujna.

Novost ove sezone je osnivanje tamburaškog podmlatka koji bi počeo radom krajem rujna, a čiji će voditelj biti Željko Kravarščan Studo. Svi zainteresirani roditelji mogu prijaviti svoju djecu od 3. razreda osnovne škole i starije, na elektroničku adresu kuducec.mraclin@gmail.com uz navođenja imena, prezimena i dobi djeteta, a sve dodatne informacije mogu se dobiti kod Matije Galekovića na 098 978 2952. 

Za prijave za učlanjenje u najmlađu folklornu skupinu, roditelji djece 4-7 godina mogu se javiti voditeljici Doriani Crnić Vlahovac na broj 091 768 9912, a za upise u sve ostale skupine predsjedniku Matiji Kosu na 091 547 2355. 

Osim navedenih aktivnosti, podsjetimo da će Mraclin i Dučec u ponedjeljak 16. rujna u 19 sati u Društvenom domu ugostiti društvo “Hrvatski dom” iz Montevidea, Urugvaj, a u subotu 5. listopada Dučec organizira tradicionalnu manifestaciju “Paljenje rakije” uz drage goste i prijatelje iz Kaštel Sućurca – KUD Putalj.  

Srednju folklornu skupinu očekuje i sudjelovanje na Županijskoj smotri dječjeg folklora koja se održava 10. studenog u Samoboru.

– Jedna zanimljiva i dinamična jesen nas očekuje u Mraclinu, zato svi zainteresirani slobodno se uključite i pjevajte, plešite, svirajte i putujte s nama – poručuju iz Dučeca. 

Post Dučec kreće u novu sezonu s novim tamburaškim podmlatkom je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.