Prijava

Vaša prijava

Puzijada u Gorici!

[]

Naša Marija Hubak, vlasnica franšize BABYSTEPS Velika Gorica poziva na piknik – besplatno druženje za sve mame, tate, bebe i djecu koje organizira BABYSTEPS  Velika Gorica, program poticanja ranog razvoja. Druženje će se održati u subotu 7. rujna 2024., na livadi pokraj gradske knjižnice u parku dr. Franje Tuđmana s početkom u 10 sati.

Očekuje nas dobra zabava, iće i piće, poligoni, natjecanje u puzanju beba – prva puzijada (natjecanje u puzanju beba), druženje i nagrade – poručuju iz BABYSTEPSA. Prijava je potrebna preko Google obrasca.

Inače, program ranog razvoja BABYSTEPS  nastao je 2010. godine s ciljem edukacije roditelja da kroz razvojne igre i konkretne vježbice od rođenja i najranije dobi potiču pravilan razvoj svoje djece.  Autorica programa je Ivana Štedul, diplomirana fizioterapeutkinja i radna terapeutkinja, majka petero djece od kojih je 2 rođeno kao neurorizično. Spajajući znanja iz neuroanatomije i edukacije, prvenstveno kako bi pomogla svojoj djeci, a zatim i svoj djeci s kojom je radila u Hrvatskoj i inozemstvu, osmislila je standardizirani program razvojnih vježbica kroz koji je do sada prošlo preko 30.000 beba, a provodi se u 8 gradova u Hrvatskoj.

Više o programu na njihovoj internetskoj stranici.

Post Puzijada u Gorici! je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.